ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ГЕОРГИ МИТОВ ОБСЪДИ ГОТОВНОСТТА ЗА ИЗБОРИТЕ С КОЛЕГИТЕ СИ ОТ МОНТАНА И ВИДИН


    Областният управител Георги Митов участва в работна среща с областния управител на област Монтана Валери Димитров и Огнян Михайлов, областен управител на област Видин. Домакин на работната среща бе инж. Валери Димитров. Трима областни управители се срещнаха с представители на ОД на МВР от трите областни центрове, представители на дирекции „Социално подпомагане“ , заместник-директора на Северозападно държавно предприятие – Враца и на дирекцията по горите– Берковица, както и директорите на 11-те държавни горски стопанства от трите Северозападни региона.

    Една от основните теми бе снабдяването с дърва за населението, като до  края на тази година горските стопанства  в трите области се очаква да осигурят 50 000 куб дърва за огрев, увери присъстващите инж. Атанасов, заместник-директор на Северозападно държавно предприятие Враца.

    Анализирана бе обстановката във връзка с предстоящите парламентарни избори на 2 октомври, касаеща организацията обезпечаването и недопускането на нарушения на изборния процес.