ГУБЕРНАТОРЪТ НА ОБЛАСТ ВРАЦА ПРИЕ НОВОИЗБРАНИЯТ ГУВЕРНЬОР НА РОТАРИ ДИСТРИКТ БЪЛГАРИЯ


    Областният управител Георги Митов проведе работна среща с новоизбраният Гуверньор на Ротари Дистрикт България Виолина Костова. Възможности за реализация на бъдещи проекти на територията на област Враца беше акцент на разговорите с  Виолина Костова и присъстващите на срещата Валентина Ангелова, президент на Ротари клуб Враца, Росен Дудушки вице президент на Ротари клуб Враца и Никол Атанасова, президент на Интеракт Враца.

    Виолина Костова представи дейността на Ротари на международно и национално ниво, както и зоните на фокус, в които са концентрирани усилията на Ротари, като изтъкна мащабното въздействие и промяна в тях. Дистрикт гуверньорът  запозна областният управител с мрежата от Ротари и Ротаракт клубове из цялата страна, в които професионалисти от различни области служат като доброволци и заедно работят по различни проекти в подкрепа на местните общности, както и за Интеракт клубовете към училищата.

    Представена бе дейността на Ротари клуб Враца, който вече двадесет години активно работи за подобряване на благосъстоянието на хората на територията на града и областта, като в хуманни проекти са вложени повече от 500 хил. лева.