бър ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ МИРОСЛАВ КОМИТСКИ ПРИСЪСТВА НА ЦЕРЕМОНИЯТА ПО ВРЪЧВАНЕ НА ДИПЛОМИТЕ НА АБСОЛВЕНТИТЕ ОТ ВИПУСК 2017 НА ФИЛИАЛ „ПРОФ. Д-Р ИВАН МИТЕВ“ – ВРАЦА - Областна администрация Враца

ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ МИРОСЛАВ КОМИТСКИ ПРИСЪСТВА НА ЦЕРЕМОНИЯТА ПО ВРЪЧВАНЕ НА ДИПЛОМИТЕ НА АБСОЛВЕНТИТЕ ОТ ВИПУСК 2017 НА ФИЛИАЛ „ПРОФ. Д-Р ИВАН МИТЕВ“ – ВРАЦА

ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ МИРОСЛАВ КОМИТСКИ ПРИСЪСТВА НА ЦЕРЕМОНИЯТА ПО ВРЪЧВАНЕ НА ДИПЛОМИТЕ НА АБСОЛВЕНТИТЕ ОТ ВИПУСК 2017 НА ФИЛИАЛ „ПРОФ. Д-Р ИВАН МИТЕВ“ – ВРАЦА

Заместник областният управител Мирослав Комитски присъства днес на церемонията по връчване на дипломите на абсолвентите от Випуск 2017 на филиал „Проф. д-р Иван Митев“ – Враца към Медицински университет – София.

Дипломите на завършващите тази година 113 специалисти по здравни грижи бяха връчени от ректора на Медицински университет – София проф. д-р Виктор Златков.  Приветствие към дипломантите отправи директорът на филиала доц. Павлинка Добрилова.

Заместник областният управител Мирослав Комитски поднесе поздравителен адрес от името на областния управител Малина Николова.

„Скъпи абсолвенти,

Настъпи финалът за овладяване на изкуството на една от най-престижните професии. В резултат на упорития Ви труд, Вие получавате дипломата си за висше образование. Сърдечно Ви поздравявам и Ви желая да се наложите като знаещи и можещи специалисти по здравни грижи, което ще означава, че във Врачанския филиал на Медицински университет сте получили необходимите познания и практически умения. Присъствието на емблемата на Филиал „Проф. Д-р Иван Митев“ Ви дава допълнителни преимущества, защото образованието, което сте получили е на нивото на европейските и световните стандарти. Дипломирането днес не означава край на обучението, защото съвременният живот изисква непрекъснато опресняване и попълване на знанията, при това във всички области на здравеопазването.

Вярвам, че сте намерили своята житейска мисия и ще останете верни и отдадени на една от най-хуманните професии.

Приветствам усилията на ръководството на Врачанския филиал на Медицински университет в посока на издигане на авторитета на учебното заведение. Благодаря за търпението, професионализма и всеотдайността на академичната общност за създаване на поколения компетентни и конкурентоспособни специалисти по здравни грижи.

Пожелавам на всички абсолвенти късмет и успешна реализация!

На добър час!“ завършва поздравителният адрес на областния управител до ръководството, академичния състав и абсолвентите на Медицински университет, филиал Враца. .