бър ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ МАЛИНА НИКОЛОВА С ПОЗДРАВ ЗА ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА - Областна администрация Враца

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ МАЛИНА НИКОЛОВА С ПОЗДРАВ ЗА ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ МАЛИНА НИКОЛОВА С ПОЗДРАВ ЗА ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА

Уважаеми госпожи и господа кметове на общини от област Враца,

 

Позволете ми в Деня на българската община да отправя моите сърдечни поздрави към служителите в общинските администрации, общинските съветници, кметовете и кметските наместници на населени места и всички жители на Вашите общини!

Благодаря Ви за усилията и желанието да променяте облика на общината и да я превръщате в част от един проспериращ регион, богат с природни дадености, хилядолетна история, културно и историческо наследство. Уверена съм, че всеки един от Вас е горд, но и отговорен за тази възможност да участва в управлението на общината. Всички жители заслужават да живеят спокойно, с повече възможности за работа, да се чувстват защитени и да отстояват свободно правата си. Във всичко това, местното самоуправление играе важна роля.

Общината обединява хората и е посланик между тях и държавата. Именно от тези факти, произтича и голямата отговорност, която носим за съхранението и изграждането на авторитета на общините. Ясно съзнаваме, че важните управленски решения трябва да взимаме открито и прозрачно, ръководени от интересите на гражданите и създавайки благоприятен обществен климат, в който местната власт и гражданското общество  са обединени от демократизацията на местното самоуправление.

Желая на всички Вас и на гражданите на Вашите общини здраве, щастие и благоденствие!

Честит празник!

                                                                                                             

МАЛИНА НИКОЛОВА

Областен управител на Област Враца

 

12 октомври 2017  г.

гр. Враца