НАЦИОНАЛЕН БИЗНЕС ФОРУМ "СИЛНИ РЕГИОНИ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА" ОТПРАВИ ПОКАНА КЪМ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МОМЧИЛ МЛАДЕНОВ ЗА ПОДКРЕПА НА ИНИЦИАТИВАТА

НАЦИОНАЛЕН БИЗНЕС ФОРУМ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МЛАДЕНОВ,

ОТНОСНО: организацията по провеждането на най-мащабния НАЦИОНАЛЕН БИЗНЕС ФОРУМ 2017 „СИЛНИ РЕГИОНИ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА" в 20 големи общини

С настоящето бихме желали да приемете нашата любезна молба да подкрепите форума, като присъствате лично и информирате всички кметове в областта и

препоръчате форума като сериозна възможност за получаване на полезна за развитието на регионите информация.

Дата на форума в гр. Враца е на 20.04.2017 г

1. Мястото на бизнес форума: конферентната зала на Общината с начален час 13:00 часа.

2. Мястото на концерта-спектакъл „Свята земя българска" в изпълнение на народната певица Поли Паскова и внушителния ансамбъл „ Чинари" с водещ любимеца на всички българи - неповторимия Шкумбата: площад „Христо Ботев" 22.04.2017 г. с начален час 17:00 часа.

 

Целта на провеждането на най-мащабния национален бизнес форум за 2017 г.

е да засили взаимодействието между държавните и общинските служители от една страна и представителите на бизнеса от друга, както и да засегне основни тези за развитието на икономиката.

 

Партньори на ФОРУМА са водещите бизнес организации: БТПП/ АИКБ, БСК, ИПИ, ОБК, НСМСБ, ИАНМСП и др.

 

Организаторите ще осигурят лектори - експертен екип и представители на държавните институции, които ще запознаят местния бизнес с много и полезна информация, свързана с различни форми на финансиране, най-актуалното за европроектите, международни пазари, тенденции в брандинга, маркетинга и рекламата, мотивацията, новостите в изискванията на НАП, счетоводството и ТРЗ, човешките ресурси, иновациите и други.

 

Ще се радваме да публикувате информация за форума на сайта на управляваната от Вас - Областна администрация Враца.

 

Другата важна част е концерта-спектакъл, където са поканени всички жители и гости на област Враца. Нека да направим 22-ри април един хубав празник за всички, които уважават работата.

Приложено: Програмата на форума.

НЯМА ПРИЧИНА ДА НЕ СИ ПОДАДЕМ РЪКА И ЗАЕДНО ДА ПОЛОЖИМ УСИЛИЯ ЗА ПО-ДОБРОТО БЪДЕЩЕ НА РЕГИОНИТЕ, РЕСПЕКТИВНО СТРАНАТА НИ!

 

12.04.2017 г.


С уважение: Даниела Димитрова, издател

Текст на поканата вижте ТУК!